Pihenősziget műfüves borítással

Irodákba design bútorként vagy fesztiválokra is kiválóan alkalmas.

Bármilyen formában kérhető.

 

Az általunk gyártott ilyen szigeten pihenhetnek a világ egyik legnagyobb elektronikai valamint a legismertebb internetes cég dolgozói.

Fahatás polisztirolból

Polisztirolból készítünk fa hatású gerendákat,karókat üzlet és kirakat berendezéshez.

Otthoni felhasználásra is alkalmas bármilyen tárgy eltakarására vagy fedésére.

Film és Színház díszlet – Múzeum kellékek

Nagy tapasztalattal készítünk film és színházdíszleteket ezen kívül a múzeum és kiállítási berendezések, kellékek  gyártásával is állunk a megrendelők rendelkezésére.

 

Komplett gőzkabinok, aromakabinok

Vállaljuk gőzkabinok, aromakabinok, aquameditációs kabinok illetve egyéb más wellness helyiségek szerkezetkész vagy teljes körű kivitelezését.

Gőzkabin padozatok

Gőzkabinokba, aromakabinokba, meditációs termekbe beépítéssel vagy burkolásra előkészített kivitelben gyártunk különböző formájú padozatokat.

 

Egyiptomi házimozi szoba kialakítás

Designelemek és díszítőfestés készítése, minden téren nem csak mozitermek kialakításához.

Minden kultúra építészeti stílusában és motívumaival készítünk dekorációs és design termékeket.

Duna Úszóaréna

Duna Úszóaréna

 

A Market Építőipari vállalat felkért minket, hogy a Duna úszóarénába tervezett 8 méter átmérőjű épített hidromasszázs-medence külső torusz formájának kialakítását készítsük el.

Igen nehéz és precíz munkát igényelt a forma elkészítése, aminek milliméter pontosságúnak kellett lennie. A betonból elkészített vázra kellett gyártanunk a zártcellás polisztirolból elkészített formát.

Tökéletes és méretpontos toruszt kellet létrehoznunk.

Ez abból is nehézkes feladat volt, hogy az alap amire a több irányból hajló torusz formát készítettük méret pontatlan volt így menet közben kellett igazodnunk és javítanunk a legyártott elemeken.

A munkálatokat és méreteket minden esetben egyeztetni kellett a burkolókkal és a mozaikosokkal, mivel egy megtervezett mintát kellett kirakni üvegmozaikból.

A Duo Color Kft és a Ratskó Bau Kft precízen és gyönyörűen felöltöztette a masszázsmedencét amire mi is nagyon büszkék vagyunk.

Örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a projektnek és hogy mi is hozzá tehettünk a tökéletes végeredményhez.

Bambara Hotel menthal oázis kapszula

Bambara Hotel menthal oázis kapszula

 

A Bambara Hotelben kialakításra került egy menthal oázis szoba, amibe kis kapszula formákba lehet befeküdni és meditálni a félhomályos szobában.

A kapszula szerkezetét mi készítettük el polisztirolból, amibe hangszóró és a lámpa is került. A forma szivaccsal és bőrrel lett bevonva, hogy kényelmes és komfortos érzetet biztosítson. A kapszulákat felfüggesztettük, illetve rögzítettük több irányból úgy hogy ne lengjen ki.

A kapszulába halk zene és fényjáték biztosítja a pihentető ellazulást.

Érdemes kipróbálni.

Shiraz Hotel Egerszalók

Shiraz Hotel Egerszalók

 

Kedves partnerünk a Szaunatúra Bt akivel igen sokat dolgozunk együtt megbízott minket az Egerszalóki Shiraz Hotel aquameditációs szobájának, hammam és gőzkabin szerkezetének elkészítésével.

Ez magába foglalta, hogy megépítettük wedi lemezből a falakat, tetőt, illetve a különböző helyiségekbe ergonómikus vagy egyenes formájú wellness padozat lett gyártva.

Az aquameditciós szobába a falakat víz és páramentes festékkel vontuk be, ezen kívül egy kelyhet kellett készítenünk, amibe a lassan csepegő víz adja azt a megnyugtató hullám játékot ami a mennyezeten látható.

A gőzkabin falába került két vakablak melynek mintázata is tükrözi a török fürdők hangulatát, ide kényelmes ergonómikus kialakítású padozatot készítettünk.

A hammam helyiségébe kezelésekre, rituálékra alkalmas padozat került kialakításra, ami közel 30 fő befogadására alkalmas. Ezek mellé fűthető kezelő ágyakat is készítettünk.