Vállalkozásunk indulása óta törekedtünk a szakmai fejlődésre ismereteink és tudásunk bővítésére.

Ennek eredményeként elkezdtük a wellness termékek, berendezések gyártását.

Termék palettánkban megtalálhatóak a különböző formájú gőzkabin padozatok, komplett gőzkabin szerkezetek egyenes és donga tetővel, épített zuhanykabinok és nem utolsó sorban a mindenki által közkedvelt fűthető pihenőpadok is.

Ezeket a termékeket kimondottan erre a célra gyártott zártcellás styrofoamból készítjük, melynek felületét speciális üvegszövet erősítésű műgyantás bevonattal látunk el.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy az általunk gyártott és beépített gőzkabinok, pihenőpadok viszonteladóinkon keresztül már számos bel- és külföldi Gyógy és Élményfürdőben, Hotelekben megtalálhatóak.

Amennyiben Ön nem csak ezen helyszíneken szeretné élvezni a wellness adta szolgáltatásokat, hanem otthonában is el tudná képzelni azt, Cégünk vállalja termékeink beépítését, illetve különböző méretű és formájú gőzkabinok telepítését teljes kivitelezéssel.

Számunkra a legfontosabb cél, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek termékeinkkel éppen ezért amit Ők megálmodtak azt Mi mindig megvalósítottuk számukra.