Vállalkozásunk 2002-ben a kültéri homlokzati díszítőelemek gyártásával indult.

Termékeink között keretprofilok, párkányprofilok, konzolok, zárókövek, oszlopok és oszlopfők számos választékával találkozhat.

A kültéri díszítő elemek alapanyaga nagy sűrűségű polisztirolból készül, melynek felületét kérgesített bevonattal látunk el, ezáltal még ellenállóbb az időjárással és az egyéb mechanikai hatásokkal szemben.

Az idő haladtával és az új stílus irányzatokat, trendeket követve mindig bővítettük termékpalettánkat a megrendelői igények figyelembe vételével.

Így a rejtett világításhoz való lécek és szigetek is felkerültek termékeink közé.

Az évek folyamán olyan feladatok elé állítottak minket megrendelőink, ami már nem a megszokott egyszerű profilok sémájára épült, de szakmai hátterünknek és gépparkunknak köszönhetően már régi homlokzatok műemlék jellegű profiljait, díszeit vagy a belsőépítészek által megálmodott egyedi design elemeit is letudjuk gyártani.

Nincs előttünk lehetetlen legyen szó homlokzatok hiányzó elemeinek újragyártásáról vagy saját elgondolás alapján gyártandó profilról, mi készséggel állunk rendelkezésükre.

Keressen bátran, amennyiben nem találja termékeink között az Önnek legmegfelelőbbet vagy, ha egyedi elképzelést szeretne megvalósítatni!