Pihenősziget műfüves borítással

Irodákba design bútorként vagy fesztiválokra is kiválóan alkalmas.

Bármilyen formában kérhető.

 

Az általunk gyártott ilyen szigeten pihenhetnek a világ egyik legnagyobb elektronikai valamint a legismertebb internetes cég dolgozói.

Fahatás polisztirolból

Polisztirolból készítünk fa hatású gerendákat,karókat üzlet és kirakat berendezéshez.

Otthoni felhasználásra is alkalmas bármilyen tárgy eltakarására vagy fedésére.

Film és Színház díszlet – Múzeum kellékek

Nagy tapasztalattal készítünk film és színházdíszleteket ezen kívül a múzeum és kiállítási berendezések, kellékek  gyártásával is állunk a megrendelők rendelkezésére.

 

3D Reklámdekoráció – Converse cipő

Converse cipő

 

Megbízást kaptunk egy Converse tornacipő nagyított verziójának elkészítésére.

Mivel már volt jó néhány ilyen jellegű munkánk, amikor promóciós termékek kicsinyített vagy nagyított mását kellett elkészítenünk így nem volt kérdéses, hogy ezt is elkészítsük.

A méreteket levettük a kapott eredeti cipőről és számítógépen megterveztük a nagyított cipő pontos mását. Cnc vezérlésű gépeink segítségével kivágtuk polisztirolból a 3D cipő formát, amit utána kézi finomításokkal tettünk még élethűbbé.

Az elkészült formát a Vin Desig Kft laminálta, ezzel egy kemény tartós bevonatot kapott így már nyugodtan akár ugrálhatnának is a tetején akkor sem lenne semmi baja.

A megrendelők nagyon meg voltak elégedve a végeredménnyel.

3D reklámdekoráció – Heineken

Heinekken az óriás üveg

 

A 14 méter magas Heinekkenes üveget a Horizont Reklám Kft megbízásából készítettük.

Eddigi legnagyobb méretű óriás munkánk elkészítése nem volt egyszerű feladat, hiszen egy belvárosi ház beállványozott építési hálójára került.

Nem a forma elkészítése okozott fejtörést, mivel már jó néhány 3d reklámtárgyat készítettünk, hanem hogy statikailag biztonságos legyen minden szempontból, miután felkerül a helyére. Számolni kellett azzal, hogy fúj a szél és emberek százai mennek el nap mint nap alatta.

Miután megvoltak a rögzítési pontok és a merevítéseknek is megvolt a pontos helye a fém vázra elkészítettük polisztirolból az üvegformát.

Díszítő festéssel és matricázással lett még élethűbb a féldombormű.

A felhelyezést alpinisták végezték, ahol még nekünk is volt feladatunk a magasban. Helyszínen kellet összedolgozni a két részből álló üveget és az utófestési munkálatok is kötélen történtek.

Ez a munka nagyon emlékezetes számunkra és mindig is 3D referenciánk egyik kiemelkedő munkája lesz.